Over Five

Scroll

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste en puurste ingrediënten

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste en puurste ingrediënten

Wij behalen de resultaten doordat we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan te maken, in combinatie met producten die je thuis gebruikt. Daarbij werken we zoveel mogelijk van binnen naar buiten en maken we uitsluitend gebruik van high end merken. Geen enkele behandeling hetzelfde, omdat we kijken naar de ingrediënten die bij jouw huid passen in plaats van de merken. Geen standaard behandelingen voor jou.

Dankzij de zorgvuldige aandacht voor jouw huid, jouw wensen en jouw problemen, het gebruik van enkel de beste producten en de deskundigheid van onze specialisten, beperken we de bijwerkingen na een behandeling, zoals vervellen of roodheid, tot het minimale. Jouw wensen en behoeften staan op nummer één.  Daar zetten we ons voor de volle 100% voor in. Door jou goed te leren kennen, werken we samen naar het maximale resultaat.

Over Emma Nelissen

Met de start van Five heeft eigenaresse Emma Nelissen van haar passie haar beroep kunnen maken. Emma studeerde in 2012 af als huidspecialist en heeft sindsdien een flinke dosis ervaring opgedaan. In een dynamische branche als deze kun je niet stilstaan.
Onderzoeken staan namelijk ook niet stil, en behandelmethodes worden met de jaren innovatiever en effectiever. Ontwikkeling blijft daarom belangrijk. “We weten nu al zoveel meer over de huid dan 10 jaar geleden. Om het beste aan de klant te kunnen geven, moeten we blijven leren en blijven investeren”. “Dit is ook een van de leukste aspecten aan het vak. Je bent nooit uitgeleerd. Jaarlijks zijn er enorm veel beurzen in het binnenland, maar zeker ook in het buitenland, om bij te wonen. Heerlijk vind ik dat: nieuwe kennis mee naar huis nemen om er samen met klanten de vruchten van te plukken.” Emma vindt het belangrijk om het allerbeste resultaat samen met de klant te behalen. Ook eerlijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan.
CONTACT

Over Jelle Claassen

Drs. Jelle Claassen is na zijn studie Geneeskunde verder gegaan in de cosmetiek. Eerlijkheid en kwaliteit staan voorop in zijn werkwijze. Een mooie combinatie voor een mooi resultaat.
Wat mij oprecht motiveert in het cosmetische vak is dat ik mensen echt zelfverzekerder kan maken. Door relatief kleine behandelingen kan ik je het ‘Lekker in je vel gevoel’ geven. Ik heb daarom ook van mijn werk mijn passie gemaakt. Ik streef ernaar om op een natuurlijke manier jouw verouderingsproces te vertragen. Mijn werk is geslaagd als jouw omgeving niet doorheeft dat er een behandeling heeft plaatsgevonden maar je wel complimenten geeft over jouw ‘frisse’ uiterlijk.Je zult merken dat ik tijdens het consult al eerlijk tegen je zal zijn. Verwacht jij iets waar ik niet achter sta, dan behandel ik je ook niet. Ik zal je dan ook duidelijk uitleggen waarom maar zal je ook een alternatief bieden. Vaak zijn alle wensen te vervullen maar wellicht via een andere weg dan jij denkt. Je zult moeten vertrouwen op mijn expertise en ervaring, dan komt daar kwaliteit voor terug.”
CONTACT
Explore

First things first, want iedere huid is anders.

Omdat iedere huid anders is, stemmen we het plan tot in de kleinste details af op jouw huid. Naast het volgen van het behandelplan, is ook het gebruik van thuisproducten een essentieel deel van het maximaal te bereiken resultaat.
Stap 1
INTAKE FIVE FIRST

Vul het contactformulier in met jouw behoeften en wensen. Wij nemen daarna snel contact met je op om een vrijblijvend consult in te plannen.

Stap 2
CONSULT FIVE

Tijd voor het consult. Tijdens een uitgebreid gesprek met een van onze specialisten, brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart.

Stap 3
SCAN FIVE

We maken een professionele huidanalyse met ons huidanalyse apparaat. Dit apparaat maakt gebruik van verschillende soorten licht. Hiermee kijken we diep in je huid en kunnen we veel meer zien dan wat we met het blote oog zien.

Stap 4
RESULT FIVE

Samen met jou bespreken we de uitkomst van de huidanalyse.

THE FIVE INGREDIENT

We maken een op maat gemaakt behandelplan in combinatie met producten die je thuis gebruikt. Deze producten zijn een essentieel deel van het plan en belangrijk om het maximale resultaat te behalen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Wil jij een gezonde, stralende huid?

NEEM CONTACT OP