Hoe herkent u een huidprobleem?

Scroll

Vroegtijdig signaleren, herkennen en behandelen.

Wij hebben verschillende behandelingen die de huid stimuleert om nieuwe stofjes in de huid aan te maken waardoor volume in het gezicht verbetert en die de verslapping verminderen.
Het ligt aan jouw wensen en behoeften welke behandeling of kuur we gaan inzetten.  Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Huidveroudering

Kijk jij in de spiegel en matcht je leeftijd niet met wat je in de spiegel ziet? Of stoor je je simpel weg aan bestaande rimpels en lijntjes? Of wil je dat rimpels en lijntjes gewoonweg niet erger worden?

Wij hebben verschillende behandelingen die de huid stimuleert om nieuwe stofjes in de huid aan te maken waardoor volume in het gezicht verbetert en die de verslapping verminderen. Het ligt aan jouw wensen en behoeften welke behandeling of kuur we gaan inzetten.  Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Vroegtijdige huidveroudering

Kijk jij in de spiegel en zie jij beginnende lijntjes en rimpeltjes? Wil je dit proces vertragen of misschien wel voor een groot gedeelte terugdraaien? Wil jij jouw huid aanzetten om dit proces zelf terug te draaien/te vertragen? Of voel jij meer voor botox en/of fillers? Wij zijn er voor jou.

Gespecialiseerd in o.a. vroegtijdige huidveroudering gaan wij met jou kijken welke behandelingen en producten we kunnen inzetten om het maximale resultaat te behalen.Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Pigmentatie/melasma

Vlekken in het gezicht kunnen je ouder laten lijken dat je bent.  We praten hier over pigmentatie. Pigmentatie komt in meerdere vormen en dieptes voor.
Heb jij voor je gevoel alles al geprobeerd en krijg je het niet onder controle? Of heb je het idee dat nooit goed geïnformeerd bent? We’ve got you.

Pigmentatie is een wat lastiger probleem, omdat je dit lastig onder controle krijgt en snel terugkomt. Ben je het zat om producten te gebruiken die simpelweg niet werken of wil je überhaupt een behandeling of producten die wel werken? Plan dan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Gevoelige huid

Zie jij vaak rode vlekjes op de huid? Heb jij een branderig of juist jeukend gevoel? Reageer jij meteen op producten die je opsmeert terwijl jou is vertelt dat dit bij jou huidtype past?

Als jij jezelf in dit verhaal herkent, is het waarschijnlijk dat de huidbarriere uit balans is of je niet goed tegen een bepaald ingrediënt kunt. Als de huid uit balans is, kan je huid o.a. vocht niet goed vasthouden, komen bacteriën makkelijker in de huid met alle gevolgen van dien. Voordat je dus iets aan je huid wil gaan doen, is het onvermijdelijk om eerst de huidbarriere te herstellen en te kijken naar de producten die je gebruikt.Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Vette huid

Heb jij meestal een vette glans op je gezicht? Eventueel bultjes, puistjes, grove poriën en zwarte puntjes waar je maar niet vanaf komt? Misschien gebruik je al producten die bedoelt zijn voor een vettere huid, maar zie je nog steeds geen verbetering.. Dat is frustrerend.

Wij willen het maximale resultaat met minimale downtime (bijwerkingen) behalen. Dit betekent dat de merken waarmee wij werken wetenschappelijk onderzoek doen naar de werkzaamheid, ingrediënten en stabiliteit van de ingrediënten van producten en behandelingen. Minimale downtime (bijwerkingen) wil zeggen dat de behandelingen die wij inzetten jouw leven niet op stilstand zetten. Jij hoeft niet 2 weken binnen te zitten, omdat jouw huid zo aan het vervellen is dat je niet over straat of naar je werk kan.

Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Droge of vochtarme huid

Zie jij schilfertjes op je gezicht? Jeukt je huid na een douche? Met een droge of vochtarme huid krijg je een tal van ongemakkelijkheden in je gezicht. Lijntjes en rimpeltjes zie je duidelijker. Dit wil je dus niet.

Bij Five gaan we met jou samen een persoonlijk behandelplan opstellen, waardoor je deze ongemakken niet meer ervaart.
Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan ervoor zorgen dat jouw huid gaat stralen.
Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Couperose

Heb jij last van rode adertjes in je gezicht? Dit kan ervoor zorgen dat het lijkt of je een onzuivere huid hebt of zorgt voor een roder gezicht. Couperose is niet gevaarlijk, maar toch kan het heel erg vervelende zijn.

De heilige graal voor couperose is een IPL behandeling. Wil je hier meer over weten? Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Rosacea

Kijk jij in de spiegel en zie jij een rood gezicht? Bultjes waar alleen vocht uitkomt? Heb je een branderig gevoel? Rosacea is een erg vervelende aandoening waar nog niet alles over bekend is. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat de ongemakken verminderen.

Wil je hier meer over weten? Plan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

Littekens

Heb jij een litteken in je gezicht of op je lichaam die je stoort? Een litteken vormt zich als je huid kapot is gegaan en snel moet helen.

feiten wordt een verkeerd type collageen aangemaakt. Dit kunnen wij zeker herstellen of verzachten. Ben je benieuwd hoe? Plan dan een vrijblijvend consult of een afspraak in en wij gaan samen een op maat gemaakt behandelplan voor jou samenstellen.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Wil jij een gezonde, stralende huid?

NEEM CONTACT OP