Botox en fillers

Scroll
Type behandeling

Botox en fillers

Wil jij de jeugdige uitstraling van jouw huid weer terug? Wellicht is het gebruik van botox en fillers een optie voor jou. Tijdens een uitgebreide intake bespreek je jouw wensen, problemen en doelen met onze getalenteerde cosmetisch arts. Samen onderzoeken we welke opties voor jou het beste zijn. Dankzij zijn ervaring en uitgebreide kennis, kan de arts jou persoonlijk advies geven en de behandelingen als de beste uitvoeren. We werken uitsluitend met de beste merken producten op de markt.
 

Botox

Botox is een eiwit wat de connectie tussen de spier en de hersenen stillegt. De spier wordt hierdoor minder krachtig. Dat zorgt ervoor dat je minder last krijgt van hoofdpijn en dat rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen of verminderen. Daarnaast is botox ook een uitkomst bij overmatig zweten.

 

Hyaluronzuur fillers

Bij Five maken we uitsluitend gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht kan vasthouden. Omdat het een lichaamseigen stofje is, breekt je lichaam de filler ook weer zelf af. Onze deskundige en ervaren cosmetisch arts geeft je tijdens een persoonlijke intake uitvoerig advies over het plaatsen van de filler en welke filler het beste bij jouw huid of doel past. 

Jeugdiger ogen op een natuurlijke manier

  • Weinig downtime
  • Meteen resultaat
  • Zeer precies

Botox en fillers

  • Weinig downtime
  • Meteen resultaat
  • Zeer precies

 

Botox

1 zone 145,- - 2 zones 230,- - 3 zones 300,-

Overmatig zweten 475,-

 

Fillers

1 ml 450,- - 2 ml 900,- - 3 ml 1300,- 

Profhilo 300,- 

100 % resultaat

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Wil jij een gezonde, stralende huid?

NEEM CONTACT OP